Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣ...
View Image Download

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #3209 από Μαριορή
ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ
ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ

Ανακοινώνουμε πως η τακτική συνεδρίαση του Νοεμβρίου, που ήταν προγραμματισμένη για την πρώτη Τρίτη του μήνα, ώρα 5, αναγκαστικά θα αναβληθεί για τα τέλη του μήνα. Αφενός απουσιάζει εκτός Αθήνας ο ταμίας μας (και τα θέματα που μας απασχολούν αυτή την περίοδο είναι κυρίως τα οικονομικά) και αφετέρου ένα ακόμη μέλος δήλωσε αδυναμία για τη συγκεκριμένη ημέρα, δηλαδή τις Τρίτες. Έτσι θα πρέπει να διερευνήσουμε τη δυνατότητα ορισμού άλλης ημέρας και κυρίως να περιμένουμε την επιστροφή του Γιώργου από το χωριό.

Σήμερα στη συνεστίαση από παλιά μέλη του ΔΣ μας ζητήθηκε αλλαγή και στην ώρα. Να το βάλουμε αργότερα, στις 8 το βράδυ. Για να μπορούν να έρχονται και εκείνοι. Θα το συζητήσουμε και αυτό ως ΔΣ. Όμως ήδη τους εξηγήσαμε πως πλέον η Αδελφότητα έχει γραφείο για τις συνεδριάσεις της, στην Κλεισθένους 15, στην Πανηπειρωτική, το οποίο δεν μπορούμε να το χρησιμοποιούμε τόσο βραδινές ώρες. Υπάρχει θυρωρός στο κτίριο αλλά ως τις 9 το βράδυ. Μετά το μέγαρο κλείνει. Καθώς επέμεναν πως μπορούμε να κάνουμε συνεδρίαση αλλού, εξηγήσαμε και πάλι πως ούτε ιδιωτικούς χώρους μπορούμε να χρησιμοποιούμε, γιατί τότε ο κάθε συγχωριανός θα ζητήσει το ίδιο, να συνεδριάζουμε στο μαγαζί του ή στο σπίτι του, προκειμένου να παρακολουθεί τη συνεδρίαση, ούτε και να να ξαναγυρίσουμε στις συνεδριάσεις σε ταβέρνες. Το να δώσουμε ένα ραντεβού σε άλλο χώρο για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, ευχαρίστως. Οι συνεδριάσεις μας όμως σύμφωνα με το χρησιδάνειο που υπογράψαμε με την Πανηπειρωτική οφείλουν να γίνονται στο γραφείο που μας παραχώρησε.

Επιπλέον όπως διαπιστώσαμε αυτούς τους μήνες, ξεκινώντας τις συνεδριάσεις στο χώρο ταβέρνας και μετά πηγαίνοντας το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη στο νέο μας γραφείο, υπάρχει διαφορά και στην ποιότητα των εργασιών. Στην ταβέρνα περνούσαν 4 ώρες και ελάχιστα αποτελέσματα είχαμε, στο γραφείο μέσα σε 1 ή το πολύ 1,5 ώρα διευθετούμε πολλά περισσότερα θέματα. Υπάρχει επίσης πιο εύκολη πρόσβαση αφού το γραφείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Ομόνοια. Και σημειώνω εδώ ότι άλλα μέλη του ΔΣ μένουν στους Αγίους Αναργύρους και άλλα μένουμε στο Παλιό Φάληρο και στη Νέα Σμύρνη. Μοιράζουμε λοιπόν την απόσταση.

Παρόλα αυτά εμείς ως ΔΣ θα συζητήσουμε την πρόταση και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Γιατί η παρουσία και άλλων μελών στις συνεδριάσεις είναι ευπρόσδεκτη και χρήσιμη.
Last edit: 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν by Μαριορή.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #3212 από Μαριορή
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ
Η τακτική συνεδρίαση του Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί όπως είχαμε προαναγγείλει αυτή την Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014, ώρα 17.30, στο γραφείο μας στην Πανηπειρωτική (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος).
1. Βασικό θέμα συνεδρίασης θα είναι τα οικονομικά μας - φορολογικές υποχρεώσεις - βιβλίο ταμείου - τιμολόγια, αποδείξεις εσόδων και εξόδων
2. Πληρωμή συνδρομής στην Πανηπειρωτική
3. Πίτα του Ηπειρώτη - διερεύνηση πιθανότητας συμμετοχής της Αδελφότητας
4. Απολογισμός Αρτοκλασίας
5. Προγραμματισμός εκδηλώσεων επόμενης περιόδου (Χριστούγεννα, αποκριάτικος χορός)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.121 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 24/10/2023 - 11:34

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.

adelfotita - 20/10/2023 - 15:39

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι η Γιαννούλα Διώχνου (το γένος Μάκου). Ζούσε στον Καναδά κι εκεί θα γίνει και η κηδεία. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της, Κώστα Διώχνο και τον γιο τους Νίκο.

adelfotita - 15/01/2023 - 12:15

ΧΟΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ, 12.30 ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΟΥ!ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 238.

adelfotita - 31/12/2022 - 01:45

30/12/22 "Έφυγε" σήμερα η Βασιλική Δρόσου, το γένος Λαμπρίδη. Ετών 100. Η κηδεία θα γίνει αύριο, ώρα 12 το μεσημέρι, στο Κάτω Ζάλογγο όπου και διέμενε με τον γιο της Γιάννη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και καλό της ταξίδι...

adelfotita - 10/09/2022 - 11:04

"Έφυγε" ο Σταύρος Μαρτίνης, ο αγαπημένος μας Τσιαβέλης. Αυτή την ώρα η κηδεία του στον Αη - Δημήτρη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Παρασκευή
19
Απριλίου
2024
Ανατ.: 06.46
Δύση: 20.09
Σελήνη
11 ημερών
Ακάθιστος Ύμνος, Παφνουτίου ιερομάρτυρος
1453
Τουρκικές θηριωδίες κατά των Ελλήνων στην Πριγκηπόνησσο.
1819
Οι κάτοικοι της Πάργας αναγκάζονται από τον Αλή Πασά να εκπατριστούν στην Κέρκυρα και στα άλλα νησιά του Ιονίου.
1825
Ο τουρκικός στόλος του Χαλήλ Μπέη αποβιβάζει στρατό στην Μεθώνη.
1878
Οι Θεσσαλοί επαναστάτες, υπό τους Γαρενή, Μπασδέκη και Κασοβέτη νικούν τους Τούρκους στην Μακρυνίτσα.
1897
Μάχη στο Μουζάκι Θεσσαλίας.
1941
Αρχίζει η εισβολή των Βουλγάρων στην Μακεδονία.
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει το Δέλβινο και τους Αγ. Σαράντα.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com