Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

Ψάρεμα πέστροφα...
View Image Download
Η αναγέννηση τη...
View Image Download
Ντιντιλίνα. Σπά...
View Image Download
Ο Μύλος των Εξα...
View Image Download
Οικία υπ' αριθμ...
View Image Download

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ (3/2/2015)

Περισσότερα
2 Χρόνια 10 Μήνες πριν #3219 από Μαριορή
Μαριορή δημιούργησε το θέμα: ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ (3/2/2015)
ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ (μήνας Φεβρουάριος)

Θυμίζω ότι αύριο, πρώτη Τρίτη του μήνα, ώρα 17.00, είναι η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της Αδελφότητας. Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, Πανηπειρωτική.

Το θέμα που βασικά θα μας απασχολήσει είναι ο "χορός" στις 8 Φλεβάρη. Που θα γίνει μεν αλλά με τη μορφή της συνεστίασης, χωρίς κλαρίνα.

Επίσης άλλες εκδηλώσεις για το προσεχές διάστημα. (θέατρο, ημερίδα διατροφής, πίτα του Ηπειρώτη, εκδρομή, επίσκεψη στην Ακρόπολη και σε μουσεία)

Ένα ξεχωριστό θέμα είναι η κατάρρευση λόγω ανέμων του πλέγματος που είχαμε τοποθετήσει στην αυλή του παλιού σχολείου του χωριού μας. (ενημέρωση από τον ταμία που πήγε στο χωριό πρόσφατα και αποφάσεις τι θα κάνουμε)

Και σταθερά τα οικονομικά και η είσπραξη των συνδρομών του 2015 από τα μέλη.

Αν κάποιος έχει και μπορεί να φέρει και λίγο τσιπουράκι. Εκείνη την ώρα είναι κλειστά τα καλοριφέρ του μεγάρου και χτυπάνε τα δόντια μας από το κρύο.

Φωτογραφίες από την συνεδρίαση του Γενάρη και την κοπή πίτας του ΔΣ. Παραβρέθηκαν εκτός από το ΔΣ και ο αντιπρόσωπός μας στην Πανηπειρωτική, Γιώργος Διώχνος, καθώς και η κορούλα του η Σωτηρία. Είναι χαρά μας όταν στις συνεδριάσεις έρχονται και άλλοι συγχωριανοί!

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.060 δευτερόλεπτα

Πες Το

Μαριορή - 04/12/2017 - 21:29

Έφυγε η συγχωριανή μας η Μαίρη Μαρτίνη (του Παύλου). Οικογένειά δική της δεν είχε. Την κηδεία ανέλαβε κάποιος συγγενής και παρακαλώ ενημερώστε όσους μπορείτε για το τελευταίο αντίο. Πέμπτη, ώρα 10.15 στην εκκλησία του νεκροταφείου Ζωγράφου.

Μαριορή - 23/10/2017 - 21:22

Πολλές ευχές στο Γιώργο και στην Πωλίνα Τσόδουλου που πάντρεψαν το γιο τους, Βασίλη. Να τους ζήσουν τα νιόγαμπρα, βίο ανθόσπαρτο να έχουν και καλούς απογόνους!

Μαριορή - 21/10/2017 - 23:25

5 Νοέμβρη η Αδελφότητα κάνει Αρτοκλασία στον Άγιο Λουκά Πατησίων.

ΠΠΔ - 29/08/2017 - 22:38

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ" ΠΑΤΗΣΤΕ " Ctrl + "

Μαριορή - 30/07/2017 - 20:47

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο συγχωριανός Τάσος Φώτσης. Αύριο στην Κέρκυρα η κηδεία του. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Δευτέρα
18
Δεκεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.48
Δύση: 17.00
Νέα Σελήνη
Σεβαστιανού μάρτυρος, Μοδέστου, Ζωής μάρτυρος
1803
Είκοσι δύο Σουλιώτισσες γκρεμίζονται από το βράχο του Ζαλόγγου με τα παιδιά τους, προτιμώντας τον θάνατο από τη σκλαβιά.
1821
Αποστέλλονται από την Ισπανία 300 εθελοντές φιλέλληνες, για να πολεμήσουν στο πλευρό των επαναστατικών δυνάμεων.
1943
Γερμανικά στρατεύματα κατοχής εκτελούν 118 κατοίκους του χωριού Δράκεια της Μαγνησίας.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Εγγραφή

Εγγραφή στην ηλεκτρονική λίστα αλληλογραφίας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και να μειώσει έτσι το κόστος του συλλόγου για αποστολή ταχυδρομικώς αλληλογραφία. Εφόσον εγγραφείτε η αλληλογραφία θα σας αποστέλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση που δηλώσατε.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com