Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣ...
View Image Download
2
View Image Download
2019 με πολλά χ...
View Image Download
Εθνική Εορτή
View Image Download
25 Μαρτίου 1969
View Image Download

Αναβάθμιση ιστοσελίδας

Περισσότερα
9 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #3088 από nikos
Αναβάθμιση ιστοσελίδας δημιουργήθηκε από nikos
Μετά απο 4 χρόνια περίπου αναβαθμίστηκε η ιστοσελίδα στην τελευταία έκδοση.
Αυτό έγινε γιατί κατέστει αναγκαίο να προστατευτεί η ιστοσελίδα και ο server γενικότερα απο τρύπες ασφαλείας και απο επιθέσεις.

Στην ουσιά η ιστοσελίδα σβήστηκε και ξαναγράφτηκε απο την αρχή, οι καινούργιες εκδόσεις των προγραμμάτων που χρησιμοποιεί η σελίδα εγκαταστάθηκαν, και όσα προγράμματα δεν ήταν συμβατά με την καινούργια έκδοση αντικαταστάθηκαν απο άλλα.

Τι έγινε:

-Μεταφέρθηκαν όλοι οι χρήστες στην καινούργια σελίδα
Σημείωση: Υπάρχει περίπτωση κάποιοι χρήστες να μην μεταφέρθηκαν, ή να σβήστηκαν. Θεωρητικά είναι όλοι, παρόλαυτά αν δεν μπορείτε να κάνετε Είσοδο, απλά δημιουργήστε ένα καινούργιο προφιλ
-Μεταφέρθηκαν όλες οι συζητήσεις.
-Μεταφέρθηκαν όλα τα κείμενα (εκκλησία κλπ). Εδώ μπορεί να χρειαστούν κάποιες παρεμβάσεις γιατί έχει αλλάξει ο τρόπος που φαίνονται στην σελίδα.
-Προστέθηκε καινούργιο Πές Το. Επειδή υπάρχει πρόβλημα με Ρώσους/Κινέζους κλπ που γράφουν στο Πες Το διαφημίσεις για Viagra κλπ, πρέπει να κάνετε Είσοδο για να γράψετε, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί μια λύση η μια καινούργια εφαρμογή που θα λύνει το πρόβλημα.
-Προστέθηκε καινούργια εφαρμογή για τις φωτογραφίες. Επειδή η "Φωτογραφία της Μέρας" χανόταν (δεν μπορούσε κάποιος να δεί παλιότερες φωτογραφίες) είναι προτιμότερο να υπάρχουν όλες και να προσθέτουμε κάθε μέρα και καινούργια, αλλά να φαίνονται και οι παλιές.
κλπ κλπ κλπ..

Η ιστοσελίδα προς το παρόν είναι σε δοκιμαστική λειτουργία. Αυτό σημαίνει οτι κάποια πράγματα μπορεί να μην παίζουν όπως θα έπρεπε ή έχουν προβλήματα... Ότι προβλήματα βρείτε γράφτε τα εδώ σαν απάντηση.....

Υ.Γ. Η παλιά ιστοσελίδα θα υπάρχει για λίγο καιρό στο www.polydroso.gr/old_polydroso , αλλά θα σβηστεί απ τον καινούργιο χρόνο.

Νίκος Ράπελλας! B)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.435 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 10/09/2022 - 11:04

"Έφυγε" ο Σταύρος Μαρτίνης, ο αγαπημένος μας Τσιαβέλης. Αυτή την ώρα η κηδεία του στον Αη - Δημήτρη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

adelfotita - 18/07/2022 - 13:38

"Έφυγε η Χρυσούλα Ράπελλα. .Η ταφή της θα γίνει την Τετάρτη 12 η ώρα στο νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων αφού διαβαστεί στην εκκλησία Μυροφόρων και Νικοδήμου 11 η ώρα (Αγίων Αναργύρων).

adelfotita - 21/06/2022 - 01:33

https://polydroso.gr/information/usefull-phones.html ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

adelfotita - 21/06/2022 - 01:32

Κύριε Λάζαρε, για ξενάγηση στα ξωκλήσια δύσκολο. Για τον κεντρικό ναό, τον Άγιο Δημήτριο, μιλήστε με τον ιερέα, π. Δημήτριο Μαρτίνη.

adelfotita - 10/05/2022 - 20:50

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΣ ΣΤΙΣ 5/6. ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ. 10.30 πμ

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Παρασκευή
9
Δεκεμβρίου
2022
Ανατ.: 07.41
Δύση: 16.58
Πανσέληνος
Σύλληψις Αγίας Αννης, Στεφάνου οσίου του νεολαμπούς
1825
Οι Έλληνες επαναστάτες αποτυγχάνουν να σταματήσουν τους Αιγυπτίους κοντά στον Αλφειό.
1898
Ο Πρίγκηψ Γεώργιος, διορισθείς Ύπατος Αρμοστής της Κρήτης, αποβιβάζεται στα Χανιά.
1912
Το υποβρύχιο "Δελφίν" επιτίθεται με τορπίλες κατά του τουρκικού θωρηκτού "Μετζιτιέ".
1950
Το Στρατηγείο και το Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας φθάνουν στο Πουσάν της Νοτίου Κορέας.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Εγγραφή

Εγγραφή στην ηλεκτρονική λίστα αλληλογραφίας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και να μειώσει έτσι το κόστος του συλλόγου για αποστολή ταχυδρομικώς αλληλογραφία. Εφόσον εγγραφείτε η αλληλογραφία θα σας αποστέλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση που δηλώσατε.

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com