ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Δ/ΝΣΗ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 67 – τ.κ. 104 34 – ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210 82 38 859 – FAX: 210 88 29 575 – www.polydroso.gr


Αθήνα 20/10/2008

ΘΕΜΑ : Αρτοκλασία και Συνεστίαση.
Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές.

Με την ευκαιρία του εορτασμού του Πολιούχου του χωριού μας Αγίου Δημητρίου, ευχόμαστε σε όλους Σας Χρόνια πολλά.
Όπως κάθε χρονιά, το Δ.Σ. της Αδελφότητας, αποφάσισε εφέτος η αρτοκλασία να γίνει στις 16 Νοεμβρίου ώρα 9:30 π.μ. στον ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων.
Θα ακολουθήσει η κοπή του άρτου και συνεστίαση στην κοσμική ταβέρνα ΠΑΠΑΔΗΜΑ, Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αρ 9 (7η στάση Μενιδίου) ΚΑΜΑΤΕΡΟ (τηλ : 210 2319612 κιν: 6977 149 106).
Μετά το καλωσόρισμα με τσίπουρο και λουκούμια και το εκλεκτό φαγητό, θα ακολουθήσει γλέντι με τραγούδια του τόπου μας από την παραδοσιακή ζυγιά του Λευτέρη Γκιόκα, όντας σίγουροι ότι ξέρει καλά τα πατήματα και τα βήματα των δικών μας ακουσμάτων και χορών.
Μέσα στην καρδιά του Φθινοπώρου ας προσπαθήσουμε να πάρουμε όλοι, λίγο από τα χρώματα και την αίσθηση του χωριού μας.
Ιδιαίτερο κάλεσμα απευθύνουμε στη νεολαία μας, που κάθε φορά μας ξαφνιάζει με την παρουσία της, την αγάπη για το χωριό, τις πρωτοβουλίες και συμμετοχή σε ό,τι συμβαίνει. Κι όλα αυτά μέσα από μια δημιουργική και ζωντανή σχέση που αναπτύσσει, ανοίγοντας δρόμους σε στέρεες βάσεις για τη συνέχιση της πρωτοπόρας δράσης της Αδελφότητας.
Στο πλαίσιο αυτής της δράσης εντάσσεται και η πρωτοβουλία της Αδελφότητας, από κοινού με τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο, για το κάλεσμα των όπου γης συγχωριανών, και το αντάμωμα το ερχόμενο καλοκαίρι στο χωριό.
Καθοριστική στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου θα είναι η συμβολή όλων όσων έχουν τα στοιχεία επικοινωνίας των ξενιτεμένων πολυδροσιτών, έτσι ώστε να είναι άμεση η επικοινωνία των φορέων μαζί τους.
Ήδη συγκεντρώνονται τα στοιχεία των πολυδροσιτών, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πλήρες αρχείο για την άμεση και αποτελεσματικότερη επαφή των συγχωριανών μας.
Άλλωστε έχουμε πολλά ανταμώματα ακόμη, πολλές δράσεις, πολλά όνειρα για το χωριό και τον τόπο μας και είμαστε όλοι απαραίτητοι.
Θέλουμε να σμίγουμε, να ονειρευόμαστε κι όλοι μαζί να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά σ’ό,τι αγαπάμε και μας ενώνει.

Καλή αντάμωση!

Για την Αδελφότητα

Ο Γραμματέας Ο Πρόεδρος
Σουλούτας Ανδρέας Διώχνος Θ. Γεώργιος