Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΚΟΣ, γόνος πολυδροσίτικης οικογένειας, ανακηρύχθηκε πρόσφατα αρχηγός της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Ο 21χρονος Γρηγόρης αγωνίζεται και διακρίνεται με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Τον τελευταίο καιρό συχνά καμαρώνουμε τις διακρίσεις του΄, άλλοτε με την ομάδα του κι άλλοτε με την Εθνική. Σήμερα, 12/11/2007, τον βλέπουμε με τη φωτογραφία του στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" στη στήλη "Ενδεκάδα της Αγωνιστικής", σαν έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη χθεσινή Αγωνιστική της Σούπερ Λίνγκα.

Με πρωτοβουλια του ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ, οι συλλογικοί φορείς του χωριού μας, ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ και ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ,  θα βραβεύσουν το προσεχές διάστημα το Γρηγόρη Μάκο για την καταξίωσή του σε ένα χώρο που προβάλει θετικά παραδείγματα ενασχόλησης με τον αθλητισμό στη νεολαία μας. Η καταξίωσή του προβάλει έμμεσα και το γενέθλιο τόπο. Η βράβευσή του ελπίζουμε να ισχυροποιήσει την προσωπική και την οικογενειακή του σχέση με το χωριό. Η ευρύτερη οικογένειά του μετέχει με ενθουσιασμό στις εκδηλώσεις των αποδήμων Πολυδροσιτών,παρούσα και στην πρόσφατη συνεστίαση της Αδελφότητας, δείχνοντας τη μεγάλη αγάπη της για το χωριό.

Στην ίδια ενδεκάδα σήμερα συμμετέχει ένας ακόμη συντοπίτης μας, ο 24χρονος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ από την Οσδίνα, παίκτης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Ευχόμαστε πάντα τέτοιες διακρίσεις σε όλους τους συντοπίτες!