Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣ...
View Image Download

ΕΦΥΓΕ Ο ΑΗΔΟΝΗ - ΜΑΚΟΣ! ΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΒΛΑΧΩΡΙΤΗΣ!

Περισσότερα
3 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 3 Χρόνια 3 Μήνες πριν #3354 από adelfotita
Το Βλαχώρι αποχαιρετά αύριο, Τετάρτη, 9/2/2022, έναν από τους παλιούς Βλαχωρίτες, τον  Αηδονη - Μάκο (Δονάτο Μάκο).  Έναν λεβέντη από τους λίγους. Αντάρτης στα βουνά στα χρόνια της Κατοχής για τη λευτεριά της πατρίδας. Κι έπειτα στη βιοπάλη της ζωής. Υπάλληλος αρχικά σε μπακάλικα και φούρνους και αργότερα με δικό του αρτοποιείο. Αν και ορφάνεψε από μικρός, μένοντας χωρίς μάνα στην αρχή και έπειτα και χωρίς πατέρα, αυτός ο άνθρωπος είχε μια έμφυτη λεβεντιά. Ένας άρχοντας σε όλα του. Και πάντα με τον καλό τον λόγο και το χαμόγελο. Η Αδελφότητα των απανταχού Πολυδροσιτών με τεράστια θλίψη λέει το στερνό αντίο στον εκλεκτό συγχωριανό και μέλος της εδώ και δεκαετίες, εκλεγμένο κατ' επανάληψη στο Διοικητικό Συμβούλιο και διατελέσαντα και Πρόεδρο της Αδελφότητας κατά το 1956 - 1957.  Και στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στην αγαπημένη του Τριανταφυλλιά και στα παιδιά τους Χρήστο και Δέσποινα. Να ζήσουν να τον θυμούνται. 
Η πρόεδρος της Αδελφότητας

Μαρία Λαμπρίδου 


Last edit: 3 Χρόνια 3 Μήνες πριν by adelfotita.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.119 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 05/05/2025 - 04:17

ΝΕΟ ΔΣΔιόχνου ΣωτηρίαΛαμπρίδου ΜαρίαΜαρτίνης Β. ΛευτέρηςΜαρτίνης Κ. ΧρήστοςΠαπαδημητρίου ΜαρίαΣβανά ΕιρήνηΤσόδουλος ΓεώργιοςΑναπληρωματικά Μέλη ΔΣΛαμπρίδης ΑλέξανδροςΔιόχνος ΓιώργοςΑναγνωστοπούλου ΓιάνναΈξαρχος Αντώνης

adelfotita - 25/04/2025 - 13:43

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Στις 4 Μάη σας προσκαλούμε σε Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για νέο ΔΣ. Πατησίων 289, ταβέρνα Μαρτίνη. Ώρα 10 το πρωί.

adelfotita - 05/03/2025 - 17:00

Την Παρασκευή, 7/3//2025, στις 11 και 30 θα γίνει η κηδεία του συγχωριανού μας Κώστα Έξαρχου στο νεκροταφείο Αργυρούπολης.

adelfotita - 24/09/2024 - 22:37

Η κηδεία του συγχωριανού μας Τάκη Διώχνου θα γίνει την Πέμπτη 26/9 στις 11:00 στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων. Η ακολουθία στον ναό εντός του νεκροταφείου.

adelfotita - 24/10/2023 - 11:34

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Κυριακή
11
Μαΐου
2025
Ανατ.: 06.18
Δύση: 20.31
Σελήνη
13 ημερών
Κυριακή του Παραλύτου, Μωκίου, Διοσκούρου μάρτυρος, Αργυρού μάρτ., Μεθοδίου και Κυρίλλου των ισαποστόλων και φωτιστών
330
Ο Μέγας Κωνσταντίνος εγκαινιάζει τη Νέα Ρώμη.
1854
Ο Αχμέτ Πασάς καταλαμβάνει την Σκουληκαριά Άρτας, τελευταίο προπύργιο των επαναστατών της Ηπείρου.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός κυριεύει το Νυμφαίο, κοντά στη Σμύρνη.

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com