Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣ...
View Image Download
2
View Image Download
2019 με πολλά χ...
View Image Download
Εθνική Εορτή
View Image Download
25 Μαρτίου 1969
View Image Download

ΕΚΛΟΓΙΚΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ

  • Alexandros
  • Το Άβαταρ του/της Alexandros Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2295 από Alexandros
Πραγματοποιήθηκε χθες η εκλογικοαπολογιστική συνέλευση του ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ. Η συνέλευση χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη συμμετοχή μελών (79) και την ουσιαστική συζήτηση για θέματα του χωριού και του Συλλόγου. Η συνέλευση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τους αποθανώντες συγχωριανούς. Πρόεδρος της Συνέλευσης ομόφωνα εκλέχτηκε ο Χρήστος Μαρτίνης, πρώην Νομάρχης Ιωαννίνων. Γραμματέας της Συνέλευσης η αρχαιολόγος Ειρήνη Σβανά. Ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. Αλέξανδρος Λαμπρίδης ανέγνωσε τον απολογισμό ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα, όπως κι ο προϋπολογισμός. Πολλοί συγχωριανοί έλαβαν το λόγο με ερωτήσεις, τοποθετήσεις, προτάσεις σε δμιουργικό και διαλογικό κλίμα. Η συνέλευση κατέληξε στην εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Για το Δ.Σ. επανεκλέχτηκαν οι Βαγγέλης Σουλούτας κι Αλέξανδρος Λαμπρίδης ενώ εκλέχτηκαν ως νέα μέλη οι Λουκάς Μάκος, Κατερίνα Μαρτίνη και Βασίλης Μάκος. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή επανεκλέχτηκαν οι Γεώργιος Ράπελας, Θωμάς Φώτσης και ως νέο μέλος η Μυρσίνη Παπαγιαννάκη. Η πρώτη συνεδρίαση των μελών του νέου Δ.Σ. για συγκρότηση σε σώμα, αργά τη νύχτα της Κυριακής, δεν ολοκληρώθηκε και θα συνεχισθεί τη Δευτέρα για να καταλήξει στην οριστική σύνθεση και συγκρότηση του νέου Δ.Σ. που συνοδεύεται από τις προσδοκίες και τις ευχές όλων για καλή κι άξια θητεία.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.177 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 10/09/2022 - 11:04

"Έφυγε" ο Σταύρος Μαρτίνης, ο αγαπημένος μας Τσιαβέλης. Αυτή την ώρα η κηδεία του στον Αη - Δημήτρη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

adelfotita - 18/07/2022 - 13:38

"Έφυγε η Χρυσούλα Ράπελλα. .Η ταφή της θα γίνει την Τετάρτη 12 η ώρα στο νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων αφού διαβαστεί στην εκκλησία Μυροφόρων και Νικοδήμου 11 η ώρα (Αγίων Αναργύρων).

adelfotita - 21/06/2022 - 01:33

https://polydroso.gr/information/usefull-phones.html ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

adelfotita - 21/06/2022 - 01:32

Κύριε Λάζαρε, για ξενάγηση στα ξωκλήσια δύσκολο. Για τον κεντρικό ναό, τον Άγιο Δημήτριο, μιλήστε με τον ιερέα, π. Δημήτριο Μαρτίνη.

adelfotita - 10/05/2022 - 20:50

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΣ ΣΤΙΣ 5/6. ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ. 10.30 πμ

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Παρασκευή
30
Σεπτεμβρίου
2022
Ανατ.: 07.23
Δύση: 19.12
Σελήνη
4 ημερών
Γρηγορίου Αρμενίας, Ριψιμίας και Γαϊανής μαρτύρων
1821
Ναυμαχία στο Κατάκωλο και τροπή σε φυγή του τουρκικού στόλου.
1822
Ο τουρκικός στόλος αποβιβάζει στρατό στη Σούδα.
1826
Φονεύεται από εχθρικό βόλι ο Φρούραρχος της Ακροπόλεως Γιάνης Γκούρας, ενώ επιτηρούσε τις εχθρικές γραμμές.
1912
Επιδίδεται ταυτόσημη διακοίνωση των κρατών της χερσονήσου του Αίμου στην Τουρκία.
1943
Εκτελούνται στην Πάτρα 10 Έλληνες πατριώτες από τους Γερμανούς.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Εγγραφή

Εγγραφή στην ηλεκτρονική λίστα αλληλογραφίας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και να μειώσει έτσι το κόστος του συλλόγου για αποστολή ταχυδρομικώς αλληλογραφία. Εφόσον εγγραφείτε η αλληλογραφία θα σας αποστέλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση που δηλώσατε.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com