ΧΟΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ 2023
ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ
ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2023
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΩΡΑ 12.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ο ΔΟΚΙΜΟΣ!
ΤΑΒΕΡΝΑ «ΒΑΓΓΕΛΗΣ», Λάρνακος 8 & Αχαρνών 238, Άγιος Νικόλαος, τηλ. 2108618754
Αγαπητοί συγχωριανοί
Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους και ελπίζουμε να είστε όλοι καλά κα υγιείς!
Πλησιάζουν οι Απόκριες, και είναι μια αφορμή και μια ευκαιρία να ανταμώσουμε.
Πάνε 3 χρόνια από τότε που πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά αποκριάτικος χορός. Έπειτα από λαϊκή απαίτηση να γίνει ένα ξεφάντωμα θα θέλαμε και φέτος να ξαναμαζευτούμε και να γλεντήσουμε την αποκριά.
Επιλέξαμε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας ΄΄η Ταβέρνα του Βαγγέλη΄΄ Λάρνακος 8 Άγιος Νικόλαος. Ο χορός είχε ξαναγίνει εκεί και την τελευταία φορά.
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ελάτε το μεσημέρι μετά τις 12:30μμ να ακούσουμε μουσική να χορέψουμε, ντυμένοι αποκριάτικα, να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί με λαϊκή μουσική και με το Κλαρίνο του Δόκιμου.
Το μενού είναι καθορισμένο και τα αναψυκτικά και το κρασί είναι μέσα στην τιμή. Τιμή πρόσκλησης ορίζεται στα 25 ευρώ με δικαίωμα συμμετοχής αυτόματα στην κλήρωση για τα δώρα μας. Η κάθε πρόσκληση έχει έναν μοναδικό αριθμό που αυτόματα θα μπαίνει στην κλήρωση για τα δωράκια που θα υπάρχουν. Όσον αφορά τους μικρούς μας φίλους η τιμή πρόσκλησης για τα παιδιά από 0-15 ετών είναι στα 8 ευρώ.
Το μενού περιλαμβάνει σαλάτα, φέτα, τυροπιτάκι, λουκάνικο, ντολμαδάκι και χοιρινή μπριζόλα με ρύζι και πατάτες. (Υπάρχει επιλογή εκτός μπριζόλας για κάποιον που δεν τρώει μπριζόλα)
Επιτρέπονται οι φίλοι μας, οι παρέες μας και κόσμος που θέλει να έρθει να διασκεδάσει μαζί μας. Σερπαντίνες μάσκες και καπέλα!
Είναι αρκετά σημαντικό να ξαναβρεθούμε, να υπάρχει επαφή με τους ανθρώπους από το χωριό, τα σόγια αναπτύσσονται και μεγαλώνουν και δεν γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε το νέο αίμα που έχει καταγωγή από το Πολύδροσο και να αρχίσει να ζωντανεύει ξανά ο δεσμός.
Θέλουμε να είμαστε συνεχιστές της παράδοσης και να είμαστε ο κρίκος που θα ενώνει την καταγωγή μας και την εξέλιξή μας στον κόσμο.
Για το ΔΣ
Η πρόεδρος
Κλεοπάτρα Σβανά
ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Επικοινωνήστε έγκαιρα μαζί μας γιατί υπάρχει αυξημένη ζήτηση.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Πρόεδρος: Σβανά Κλεοπάτρα, 6936209157 - Αν. Γραμματέας: Μάκος Βαγγέλης, 6947771069 - Ταμίας: Λαμπρίδου Μαρία, 6932318259