Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣ...
View Image Download

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 430 ΧΡΟΝΙΑ

  • ΠΠΔ
  • Το Άβαταρ του/της ΠΠΔ Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #1877 από ΠΠΔ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 430 ΧΡΟΝΙΑ δημιουργήθηκε από ΠΠΔ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο ΦΕΤΕΙΝΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 430 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΚΤΙΣΕΩΣ ( 1577 ).
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ/ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ , ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ.
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • vaggelia
  • Το Άβαταρ του/της vaggelia
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1886 από vaggelia
Απαντήθηκε από vaggelia στο θέμα Απ:ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 430 ΧΡΟΝΙΑ
Ονειρεμένες μέρες πέρασα στο χωριό το εορταστικό 3ήμερο. Ο καιρός εξαιρετικός, χιόνια στο βάθος, ομίχλη στο Σελιό, ήλιος στο Πολύδροσο.
Στις 26/10 έγινε πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου μητροπολίτου Τίτου. Ακολούθησε βράβευση με το Σταυρό της ενορίας στον συγχωριανό μας κ. Χρυσ. Λαμπρίδη και δείπνο που παρέθεσε ο ΠΠΔ για όλους τους παρευρισκόμενους (110 άτομα περίπου).
Την άλλη μέρα, μετά την λειτουργεία, στου ΠΠΔ και στου ΚΔ για τα καθιερωμένα χρόνια πολλά.
Το βράδυ στο καφενείο προέκυψε τρικούβερτο γλέντι με ζωντανή μουσική ως τις 2μμ. Στο ντέφι, στο τραγούδι και στο λαούτο ενναλλάξ ΤακηΝικόλας, ΓιωργοΔιώχνος και Νικόλας. Στο κλαρίνο πάντα ο ΤακηΜάρκος. 37 άτομα μια παρέα, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, Σάββατο πρωί εκκλησία, μνημόσυνο για τον Θ.Μητσέλο. Πεζοπορεία από την Λούτσα στο Αλωνάκι, στην κορυφή στο Βεντερίκο, στο Μοναστήρι και στον Αντρέα για το τσιπουράκι μας. Το βραδάκι στο Σωτήρη μεζεδάκι, τσιπουράκι, κουβεντούλα στο αναμμένο τζάκι Πόσο γρήγορα και ωραία περνάνε οι μέρες;
Και ήρθε η Κυριακή 28/10 με δοξολογία, κατάθεση στεφανιών, απαγγελίες ποιημάτων.
Όλα αυτά τα έζησα σε 3 48ώρα.
Και ευχαριστώ τον ΠΠΔ και όλους τους συγχωριανούς μου για αυτές τις 3 υπέροχες μέρες.
Και του χρόνου με υγεία.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • ΠΠΔ
  • Το Άβαταρ του/της ΠΠΔ Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1887 από ΠΠΔ
Απαντήθηκε από ΠΠΔ στο θέμα Απ:ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 430 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΗ-ΔΗΜΗΤΡΗ

ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΕ ΑΨΟΓΟ ΤΑΙΡΙΑΓΜΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΗ - ΔΗΜΗΤΡΗ , ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
ΚΑΤΑ ΤΙΣ 18.00 ΕΦΘΑΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΗΧΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΜΠΑΝΕΣ , ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΓΙΟΡΤΗΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΙΕΡΕΙΣ. ΕΥΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΡΤΟΙ , ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ , ΜΙΛΗΣΕ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΖΟΜΕΝΟ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ « ΔΙ΄ΕΥΧΩΝ ?» ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20.00.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ 90 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΙ ΟΡΘΙΟΙ . ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ 15/ΛΕΠΤΗ ΜΙΛΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ , ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΛΑΜΠΡΙΔΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΠΑΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΙΚΟ « ΑΡΓΥΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ » .
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΚΚΛ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ . Ο ΣΕΒ/ΤΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΕΣ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ. ΑΡΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΑ, ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ, ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ , ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ , ΠΙΤΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ. ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΕΛΑΒΕ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ , ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΥΠΗΡΧΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Φ.Σ.Π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ,ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΘΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ. ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΟΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΠΟΛΛΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΔΙΩΧΝΟΣ, Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΑΠΕΛΛΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ. ΡΑΠΕΛΛΑΣ, ΒΑΣΩ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΨΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΔΟΥΛΟΣ, ΑΙΜΗΛΙΑ, ΘΩΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΣ, ΧΑΡΟΥΛΑ ΧΡΑ, ΤΑΣΟ - ΤΣΟΔΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗΛΙΑ, ΣΤΑΘΗΣ , ΣΟΦΙΑ, ΜΥΡΤΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡ. ΡΑΠΕΛΛΑΣ Ο ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΞΕΝΟΧΩΡΙΤΕΣ.
Η 26Η ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ. Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΑΠΕΛΛΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ « ΥΨΩΜΑΤΑ » ΑΡΑ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗ - Κ. Δ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΛΥ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!! ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΩ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ!
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ. ΕΚΕΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΗΣ ΚΛΑΡΙΝΙΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΠΕΛΛΑΣ, Ο ΔΗΜ. ΡΑΠΕΛΛΑΣ ΣΤ ΝΤΕΦΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝ ΛΑΟΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΔΙΩΧΝΟΣ . ΧΟΡΕΨΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΟΡΕΞΗ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ.
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΑΣΤΡΟ ? ΘΟΔΩΡΟ
( ΜΗΤΣΕΛΟ). ΕΓΙΝΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΓΙΟΜΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΦΕΣ ? ΚΟΝΙΑΚ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΥΝΗΓΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΥΣΗ ΚΑΤΗΦΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΦΕΙΝΤΕΡΙΚΟ . ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ Η 28Η ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΣΩ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΡΟ . Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΣΠ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΑΝΩΝ. ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΥ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΡΗΜΙΑΣ ΜΑΣ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΣΕ . ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΟΒΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΑΓΔΑΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΛΑΓΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ , ΕΝΩ Η ΚΑΚΟ - ΜΗΤΣΑΙΝΑ ΑΝΑΦΩΝΟΥΣΕ: « ΜΠΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ !!! ΤΙ ΕΡΗΜΙΑ ΕΙΝ΄ΤΟΥΤΗ , ΘΑ ? ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ?..»

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.123 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 24/10/2023 - 11:34

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.

adelfotita - 20/10/2023 - 15:39

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι η Γιαννούλα Διώχνου (το γένος Μάκου). Ζούσε στον Καναδά κι εκεί θα γίνει και η κηδεία. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της, Κώστα Διώχνο και τον γιο τους Νίκο.

adelfotita - 15/01/2023 - 12:15

ΧΟΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ, 12.30 ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΟΥ!ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 238.

adelfotita - 31/12/2022 - 01:45

30/12/22 "Έφυγε" σήμερα η Βασιλική Δρόσου, το γένος Λαμπρίδη. Ετών 100. Η κηδεία θα γίνει αύριο, ώρα 12 το μεσημέρι, στο Κάτω Ζάλογγο όπου και διέμενε με τον γιο της Γιάννη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και καλό της ταξίδι...

adelfotita - 10/09/2022 - 11:04

"Έφυγε" ο Σταύρος Μαρτίνης, ο αγαπημένος μας Τσιαβέλης. Αυτή την ώρα η κηδεία του στον Αη - Δημήτρη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Πέμπτη
18
Απριλίου
2024
Ανατ.: 06.47
Δύση: 20.08
Σελήνη
9 ημερών
Πέμπτη του Μεγάλου Κανόνος, Ιωάννου, Κοσμά, Ιωάννου Ιωαννίνων
1453
Αποκρούεται νυχτερινή επίθεση τουρκικών δυνάμεων κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
1821
Νίκες των Ελλήνων στους Μόλους και στην Σέλιμνα Μαντινείας.
Το φρούριο της Μανδενίτσης Φθιώτιδος παραδίδεται στον Διοβουνιώτη.
1829
Παραδίδεται από την τουρκική φρουρά στις Ελληνικές δυνάμεις η Ναύπακτος και υψώνεται στο Φρούριό της η Ελληνική Σημαία.
1878
Υπογράφεται στο χωριό Σμόκοβο του όρους Όθρυς ανακωχή μεταξύ των Ελλήνων επαναστατών και των Τούρκων.
1914
Επίθεση κατά βορειοηπειρωτικού σώματος στο Τεπελένι.
1922
Απελευθέρωση της Νέας Εφέσου.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τα Σέρβια Κοζάνης και την Καλαμπάκα.
Αυτοκτονεί στην Αθήνα ο Πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com